CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Discount Magazine Subscriptions - Save big!

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει chat box

15 Μαρτίου 2008

Αφιέρωμα: Terry Koumoudouros ιδιοκτήτης των House of Lancaster στο Τορόντο του Καναδά


Το δικαστήριο έλεγε στον Τέρι Κουμουνδούρο οτι οι strippers του δεν θα μπορούσαν να χορέψουν γυμνές. Χορός μόνο ημίγυμνος. "Δεν είπε τίποτα για τον χορό που είναι μόνο απο την μέση και κάτο γυμνός - ακριβώς ο γυμνός χορός," ο μακροπρόθεσμος συν-ιδιοκτήτης των House of Lancaster στο Τορόντο είπε αργότερα στην Globe and Mail για την δικαστική υπόθεση. "Έτσι η σύζυγός μου πήρε 50 μικρές μπλε μπλούζες Jays. Τα κορίτσια θα χόρευαν τόπλες, κατόπιν βάζουν τα πουκάμισα επάνω και βγάζουν τα πάντα απο την μέση και κάτω." Ο Κουμουνδουρος, που πέθανε το 2006 απο καρκίνο στα 67 του, το κατέστησε τελικά πιθανό για της strippers του Τορόντου να τα βγάζουν όλα. Ένα φτωχό αγόρι από την Ελλάδα που έμαθε φιλοσοφία με βιβλία που δανείζονταν απο την βιβλιοθήκη, διάβασε διαρκώς τα νομικά κείμενα μετά που πήγε στον Καναδά το 1964, πεπεισμένος ότι strippers έχουν το δικαίωμα να φοράνε g-string με βάση τον χάρτη των δικαιωμάτων, προκάλεσε την απαγόρευση γυμνότητας της πόλης στο δικαστήριο.
Όταν κέρδισε την περίπτωση το 1986, ο Κουμουνδούρος - για καλύτερα ή χειρότερα - είχε κάνει το αγαθό Τορόντο λίγο πιό άτακτο. "έχασα τον καλύτερο φίλο μου," λέει ο αδελφός του Σπύρος, ο άλλος ιδιοκτήτης των House of Lancaster, "Έχασα το συνεργάτη μου. Ο Terry ήταν ο ήρωάς μου." Οι αδελφοί άνοιξαν το πρώτο club το 1970 και διάρκεσαν μια δεκαετία προτού να πάνε εν συντομία πίσω στην Ελλάδα. Επέστρεψαν για να ανοίξουν ενα club στο west-end Queensway το 1982 και στο κέντρο της πόλης στην Bloor St. W. το 1983. Ήταν αρκετά επιτυχείς και ο Terry αγόρασε ένα μέγαρο αλλά ήταν πραγματικά στη λανθασμένη επιχείρηση, λέει ο αδελφός του. "Εάν ήταν 10 χρόνια νεώτερος... ξέρετε το όνειρό του; Να πάει στη νομική σχολή." Θα είχε αντιπροσωπεύσει τους αντάξιους πελάτες δωρεάν "επειδή ήταν ισχυρός οπαδός της δικαιοσύνης,". Ήταν παντρεμένος πατέρας τριών παιδίων με δύο παιδία απο άλλο γάμο της συζύγου του Cathy που εργάζεται για να αντιμετωπίσει το στερεότυπο του ιδιοκτήτη strip clubs. Αυτός και ο αδελφός του υποστήριξαν τις αθλητικές ομάδες και διένειμαν τις γαλοπούλες της ημέρας των ευχαριστιών σε φτωχούς. "Παρουσιάστηκε επάνω με τίποτα, έτσι κέρδισε τη φήμη του," είπε το γιο του jim, 24. "Και το υπεράσπισε με τη ζωή του, στο πικρό τέλος. Βρισκόταν σε έναν θάνατο κρεβατιών νοσοκομείων, μιλώντας με το δικηγόρο του." Τρεις φορές, σύμφωνα με τον αδελφό του, οι αδελφοί πήγαν στο δικαστήριο να παλεψουν παρά το ότι αυτό θα μπορούσε να τους στοιχίσει της άδειες των strip clubs. Το 1983, πλήρωσαν $10.000 στο νοσοκομείο για τα άρρωστα παιδιά ως ποινική ρήτρα επειδή είχαν full strip στα μαγαζία τους. Και ο Terry, ήταν ένας κανονικός χορηγός στους υποψηφίους, έγινε το κεντρικό πρόσωπο στο σκάνδαλο "Strippergate" του 2004 αφότου συνάντησε τον προηγούμενο Υπουργό μετανάστευσης προϊστάμενος του προσωπικού Judy Sgro για να προτείνει την εισαγωγή strippers.
Ένας συνταξιούχος ιδιωτικός αστυνομικός ξέσπασε σε γέλια όταν μίλησε για τη δυνατότητα του Κουμουνδούρου "να καμφθεί" - αλλά πάντα-στα όρια δεν παραβίαζε τον νόμο. "Εάν κάποιος δεν μπορούσε να κάνει κάτι," είπε την κόρη του Ellie, 19, "τους αποδεικνύουν ακριβώς λανθασμένους."