CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Discount Magazine Subscriptions - Save big!

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει chat box

29 Μαρτίου 2008

Στριπτιτζάδικα


Η Ναταλία σου άφηνε ενέχυρο ένα μεθυστικό χαμόγελο που έπειθε ότι σε ερωτεύτηκε κάθε φορά που έκανες σκόνη στον άνεμο τον μισό σου μισθό στα ατελείωτα χυτά της πόδια. Η ομορφιά της ήταν μια υπόσχεση ευτυχίας που θα έλεγε ο Σταντάλ. Ευτυχίας για αυτήν που επιβεβαιωνόταν ως η κορυφαία του «γυμνού χορού», ευτυχία και για εσένα που ένιωθες για λίγα λεπτά ως η μετενσάρκωση του Δον Ζουάν. Το στριπτιτζάδικο στα τέλη της Συγγρού ήταν το παλάτι της ξανθιάς φαντασίωσης από το Βλαδιβοστόκ.

Βροχή από χιλιάρικα

Μέσα σε τρεις μήνες το 2005, η Ναταλία πρέπει να άρπαζε, με την ευκολία που ο γύπας κατασπαράζει τη σάρκα αποσυνθεμένου πτώματος, περίπου 5000 ευρώ τη βραδιά!!! Ήταν το «Sea Biscuit» του μαγαζιού, το απόλυτο καθαρόαιμο που άφηνε τις υπόλοιπες κοπέλες σε απόσταση να της χαρίζουν δολοφονικά χαμόγελα. Η Ναταλία ήταν θεραπαινίδα της τέχνης του στριπτίζ. Βαριόταν να χορεύει κάθε ημέρα και να την χαϊδεύουν βρώμικα χέρια ανθρώπων που λίγο πριν είχαν ξεφορτώσει στη χωματερή των Λιοσίων αλλά μεθούσε τους πάντες με τα μάτια της.

Όπως έχει πει ο Τσαρλς Μπουκόβσκι, το να κάνεις ένα ανιαρό πράγμα με στυλ είναι τέχνη και η Ναταλία ήταν πάντοτε έτοιμη να θρέψει με εικόνες τα μάτια των λαίμαργων ανδρών! Ήθελε να πάει στην Κρήτη, να συναντήσει έναν άνδρα που τον σκεφτόταν στα μεσοδιαστήματα των χορών της. Κάθισε τρεις μήνες στην Αθήνα! Χαράχτηκε ανεξίτηλα στο μυαλό όσων την είδαν! Ελάχιστοι ήταν οι τυχεροί που την απόλαυσαν σαν την Μέριλιν να φορά μόνο το άρωμα της σε ιδιωτικό χώρο και ακόμη λιγότεροι αυτοί που έλαβαν ως ενθύμημα της βραδιάς το στρινγκ με το ωραιότερο άρωμα του κόσμου! Αυτό του δέρματος της! Η Ναταλία είναι μία από τις κοπέλες που συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του σαγηνευτικού κόσμου του στριπτίζ. Εκεί όπου κάθε βράδυ μοιράζονται χαμόγελα έμπλεα υποσχέσεων την ώρα που αδειάζουν τσέπες.

Τα κορίτσια

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δηλώσει κανείς πτώχευση από το να ερωτευθεί χορεύτρια. Και είναι εύκολο να συμβεί αυτό, όσο κατασταλαγμένος και αν είσαι. Ο φίλος μου ο Λευτεράκης είναι ένας από τους αρχισερβιτόρους σε πασίγνωστο στριπτιτζάδικο της Συγγρού. Είναι αυτός που λέει κανείς ότι «μάτια έχει και μιλιά δεν έχει». Θα πρέπει να περάσεις πολλά βράδια μαζί του για να τον ξεκλειδώσεις και να σου ανοιχτεί. Να σε εμπιστευθεί όπως οι παλαιάς κοπής μάγκες που σε αισθάνονται ντόμπρο. Στο μυαλό του περνά σαν φιλμ η εικόνα άτεγκτου εισαγγελέα που έμοιαζε με νήπιο σε παιδότοπο όταν αντίκριζε την Λαρίσα ή ο επιχειρηματίας που απαιτούσε κάθε βράδυ για μια εβδομάδα όλο το μαγαζί για τους τρεις φίλους του.

Τα κορίτσια στα στριπτιτζάδικα έχουν την ίδια ιστορία. Μετανάστριες που είχαν ως σκοπό το καλύτερο μέλλον και επειδή βγάζουν περισσότερα χρήματα εκεί συνεχίζουν. Ρωσίδες, Ουκρανίδες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, μία Κολομβιανή 40αρα και ελάχιστες Ελληνίδες κυριαρχούν. Τα κορίτσια ανακυκλώνονται από μαγαζί σε μαγαζί και μόνο οι top of the top παραμένουν, ως θυρεός. Πολλές πάνε στην επαρχία εκεί όπου τα χρήματα μετά την καρποφορία των χωραφιών είναι σαν βούτυρο σε ζεστό ψωμί. Ερωτεύονται πελάτες με χρήματα και το κάνουν πειστικά.

Επιρρεπής στο παραμύθι όμως , καθώς περισσότερες προσομοιάζουν στη Νικόλ Κίντμαν στο “To die for”. Την εποχή που η Ρουμάνα Πάολα ανέτειλε στο Survivor, μια συμπατριώτισσα της πειθόταν από δημοσιογράφο πως στην επόμενη εκδοχή θα ήταν και αυτή μέσα. Ο … «αλήτης, ρουφιάνος, δημοσιογράφος» απέσταξε όλους τους χυμούς της και η Αντριάνα τσεκάρει καθημερινά το γραμματοκιβώτιο της για να παραλάβει την φόρμα συμμετοχής στο παιχνίδι!

Η ανθρωπογεωγραφία

Συνήθως στα στριπτιτζάδικα πάνε χάρτινοι ήρωες βγαλμένοι από τις σελίδες του Μπαλζάκ. Ο μπαλζακικός ιδεότυπος είναι ο άνθρωπος που όταν βγάζει το πρώτο του εκατομμύριο, σκέφτεται αμέσως πως θα κερδίσει το δεύτερο. Έτσι και οι τύποι που κατηφορίζουν στους ναούς της αγχωμένης ηδονής όταν τελειώσουν τον πρώτο χορό , σκέφτονται τον επόμενο. Πινακίδα STOP μπορεί να εμφανιστεί μόνο αν η τσέπη είναι άδεια.

Στα στριπτιτζάδικα της Αθήνας θα δεις διαφορετικές παρέες, διαφορετικές ηλικίες. Οι πιο πιτσιρικάδες πάνε στη Συγγρού έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια να σαγηνεύσουν το κοριτσάκι στα μπουζούκια, θα στραφούν στη σίγουρη λύση. Περισσότερο συνειδητοποιημένοι στα βόρεια, μεγαλύτεροι σε ηλικία αποζητούν την συνηθισμένη χορεύτρια που τους έχει αναγκάσει να χαλάσουν τρεις μισθούς σε δύο εβδομάδες. Το στριπτίζ είναι κουλτούρα για αυτούς. Ταξιδεύεις σε ένα κόσμο χωρίς σύνορα στις φαντασιώσεις, προσδοκώντας στην εκπλήρωση τους. Οι πιο μικροί χαίρονται για καμιά εβδομάδα, οι πιο μεγάλοι βγαίνουν από το τούνελ της σκυφτής ζωής, των γεμάτων υποχρεώσεων. Είναι μια ανακούφιση...

Οδηγός επιβίωσης

Επιβίωση δεν μπορεί να υπάρξει εφόσον εισέρχεσαι στο άβατο. Δεν μπορείς να πας σε ένα τέτοιο χώρο και να μην πάρεις έναν χορό. Εκτός και αν είσαι τακτικός πελάτης και πας εκεί απλά για ποτό ή με καμιά περίεργη φίλη σου. Τελευταία ενδημούν αρκετές γυναίκες στα στριπτιτζάδικα. Οι πιο τολμηρές χορεύουν με μια επαγγελματία του είδους, οι περισσότερες απλώς χαζογελούν. Ένα κλαμπ πρόσφατα άρχισε τα ladies night και αφιονισμένες νοικοκυρές σε απόγνωση ή μέλλουσες νύφες αποτίουν φόρο τιμής στα τορνευτά οπίσθια του Χρήστου του υδραυλικού. Οι άντρες -πελάτες απαγορεύονται εκείνες τις βραδιές εκτός και αν έχεις μέσο τον μετρ.

Το σημαντικότερο είναι να κατανοήσεις ότι τα ηδονικά ευτράπελα με τις χορεύτριες συμβαίνουν αν είσαι τυχερός μία στις 15 φορές. Πως καλύτερο τάιμινγκ για να το πετύχεις είναι οι μικρές ώρες της νύχτας όταν τα κορίτσια ετοιμάζονται για να φύγουν από το στριπτιτζάδικο και αποζητούν λίγη στοργή, λίγη αγάπη και πολλά χρήματα που δεν έχουν βγάλει εκείνο το βράδυ. Εκτός και αν πέσεις στην περίπτωση της Ντανιέλας, η οποία αφού συναίνεσε να πάει με τους δύο φίλους στο απέναντι ξενοδοχείο της Συγγρού για να κάνουν υδρομασάζ, όταν αυτοί θέλησαν να… προχωρήσουν, η Μαροκινή τους άφησε κυριολεκτικά στα…κρύα του τζακούζι λέγοντας ότι απλά ήθελε υδρομασάζ και τίποτα παραπάνω!!!

Ο αστικός μύθος που τροφοδοτεί όλες τις συζητήσεις για τα κορίτσια είναι αν έρχονται επί πληρωμή μαζί σου έπειτα το πέρας της εργασίας του. Η απάντηση είναι μία και αφορά την πλειοψηφία. Τα πάντα σε αυτή τη ζωή έχουν την τιμή τους!

Πηγη www.men24.gr

1 σχόλια:

Valbona Bergman είπε...

ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις δει το cd που εδεινε δωρο το penthouse με την παολα απο το survivor να χορευει. αν ναι, μηπως να μου πεις ποιο κομματι ειναι γιατι ειναι πολυ καλο!!! ευχαριστω!