CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Discount Magazine Subscriptions - Save big!

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει chat box

19 Μαρτίου 2008

Νεουορκέζος έκανε μήνυση σε striper γιατί τον τραυμάτισε την ώρα του prive...



Ένας έμπορος στην Νέα Υόρκη έχει κάνει μια μήνυση που λέει ότι τραυματίστηκε όταν μία stripper που του έκανε έναν χορό τον χτύπησε στο πρόσωπο με το τακούνι του παπουτσιού της.

Ο Stephen Chang λέει στο δικαστήριο ότι ήταν στο Hot Lap Dance Club κοντά στον Madison Square Garden στο Μανχάτταν και έκανε έναν prive χορό όταν έγινε το ατύχημα. Σύμφωνα με τα πρακτικά, η χορέυτρια την στιγμή που έκανε μια στροφή, το τακούνι του παπουτσιού της τον χτύπησε στο μάτι, αναγκάζοντας τον να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Chang ήταν στο club περίπου στης 1 π.μ. στις 2/10 του 2007 όταν έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με την μύνηση που κατατέθηκε στο κρατικό ανώτατο δικαστήριο του Μανχάτταν. Ο δικηγόρος του, Stephan Persoff, είπε οτι ο Chang είναι παντρεμένος και είναι μόλις 30 ετών. Ενώ αρνήθηκε να δώσει το όνομα της εταιρίας μεσιτειών όπου ο Chang εργάζετε.
Ένα άτομο που προσδιορίστηκε ως διευθυντής του Hot Lap Dance Club είπε ότι ήταν απληροφόρητος του ατυχήματος ή της δίκης. Ο δικηγόρος της λέσχης, stephen Ateshoglou, δεν απάντησε σε καμία κλήση για ένα σχόλιο.

Στον ιστοχώρο του, το club περιγράφει τον χώρο του στην 38th Street and Ninth Avenue ως "μέγαρο Playboy του Μανχάτταν." Το site λέει ότι η αποδοχή είναι $50 συν μια one-time αμοιβή ιδιότητας μέλους του club $10 για τους νέους πελάτες. Ο χορός έχει κόστος περίπου $40, σύμφωνα με τον ιστοχώρο, αλλά δεν ήταν σαφής ποιο τύπο χορού Chang είχε πληρώσει για. Το site αναφέρη ότι οι "hand picked" χορέυτριες τους έχουν "θανατιφόρα κορμία" και είναι ηλικίας 18 έως 29 ετών.