CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Discount Magazine Subscriptions - Save big!

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει chat box

19 Απριλίου 2008

"Ηοτ" βραδιά Μπέκαμ σε στριπτιτζάδικο!


Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να περάσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τη βραδιά της Δευτέρας, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο "Spearmint Rhino", διάσημο στριπτιτζάδικο στο Λας Βέγκας.

ην είδηση αυτή αποκάλυψε η αγγλική "Mirror", με το εκπληκτικό είναι πως το παραπάνω θέμα δεν αποτελεί σκάνδαλο, καθώς συνοδευόταν από την σύζυγό του, Βικτόρια!

Το ζευγάρι βρέθηκε σε αυτό το στριπτιτζάδικο... πολυτελείας (300 ευρώ για χορό διάρκειας μίας ώρας με κάποια από τις επαγγελματίες χορεύτριες του μαγαζιού), προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της μακιγιέζ του συγκροτήματος των "Spice Girls", και φυσικά έκλεψαν την παράσταση, με όλους τους θαμώνες αλλά και τις χορεύτριες να παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση.

"Όταν έφτασαν υπήρχε μεγάλη σύγχυση. Μπορεί στην Αμερική να μην είναι τόσο πολύ γνωστοί όσο στην Αγγλία, όμώς ξέρουμε όλοι ποιοι είναι, και ήταν σαν να ήρθαν πρόωρα τα Χριστούγεννα.

Όταν το γκρουπ μου ζήτησε να χορέψω για αυτούς, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν τόσο τυχερή. Έκανα έναν χορό πολύ σέξι", τόνισε με δηλώσεις της στην "Mirror" μία από τις στριπτιζέζ του μαγαζιού.

Ένας άλλος θαμώνας εξήγησε ότι "η Βικτόρια δεν ήξερε πού να κοιτάξει καθώς το μέρος ήταν γεμάτο από γυμνές κοπέλες, όμως όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον Μπέκαμ".

Να σημειωθεί ότι ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι βρέθηκε στο Λας Βέγκας, καθώς είχε παρακολουθήσει τον αγώνα μποξ ανάμεσα στον Ρίκι Χάτον και τον Φλόιντ Μέιγουεδερ (νικητής ο δεύτερος), ενώ από την πλευρά της η Βικτόρια ολοκλήρωσε στην πόλη της Νεβάδα, μία σειρά περιοδειών με τις Spice Girls.

Πηγή www.sport24.gr